RU  UA

Коли осінь нагадує зиму: модний прогноз погоди на 24 вересня

В Україну різко прийшло сильне похолодання. Осінь починає нагадувати ранню зиму, тож час готувати теплі та комфортні луки.

Подробиці - в сюжеті "Національного ранку" на Апостроф TV.

У центральних регіонах та на півночі країни синоптики прогнозують +10…+12 вдень, та +4…+6 вночі. Очікується сильний вітер з дощем. У цьому сезоні відбулося відродження флісу. Комфортні флісові куртки та светри вже не перший рік користуються великою популярністю серед жінок та чоловіків.

Прагнення до комфортного та зручного одягу завжди залишається на піку популярності. Тож фліс можна використовувати не тільки у верхньому одязі, але й у худі, брюках, спідницях і навіть сумках. А м’яка текстура цього матеріалу точно не дасть вам змерзнути у холодну пору.

На сході України температура становитиме +11…+13 вдень, яка до ночі обернеться до +3…+5. Светр на блискавці - справжня модна знахідка осіннього сезону 2021. Такі светри повернули свою популярність з 90-х років. Вони абсолютно універсальні та вдало поєднуються з іншими речами гардеробу: шкіряними брюками, масивними чоботами, джинсовими джоггерами або спідницями.

Додати образу яскравого шику допоможуть прикраси. Багатошарові композиції з золотих підвісок і кілець виглядають свіжо і лаконічно.

На півдні країни температура з +13…+15 вдень зміниться до +5…+7 вночі. Серед жіночого взуття найбільшою популярністю будуть користуватися чоботи з квадратним мисом. Цей тренд став лідером серед взуття через його лаконічність, практичність та універсальність.

Їх легко поєднувати з шовковою сукнею, улюбленими джинсами-кльош, трикотажним кардиганом або актуальним шкіряним тренчем.

На заході України очікується +11...+13 вдень і +3...+5 вночі. Чоловікам радимо звернути свою увагу на трендові туфлі броги. Таке взуття виглядає стильно та привабливо. Туфлі чорного або коричневого кольору завжди допомагають створити дорогий та презентабельний образ.

Дизайнери вирішили посилювати вінтажний ефект, прикрасивши мис, шви та задник взуття лаконічним декором. Це саме те взуття, яке додасть модний акцент у ваш наряд.