RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

На Волині компанія побила ветерана АТО - "сміливців" зловили і змусили вибачитися: фото і відео

У Торчині Луцького району Волинської області компанія чоловіків на підпитку напала на ветерана АТО біля громадської зупинки.

Відповідні кадри опублікувала очевидиця Іванна Улітовська в Facebook-групі "Торчин SOS".

За її словами, чоловік чекав на зупинці маршрутку і розмовляв по телефону. У цей момент компанія чоловіків в алкогольному сп'янінні підійшла до нього і почала "чіплятися".

Чоловік попросив компанію відійти від нього, але у відповідь на нього накинулися, і почали бити. На місце події викликали поліцію і швидку допомогу.

"Поліція приїхала і пообіцяла, звичайно, розібратися в цій ситуації, але обурення просто не має меж ... Уявіть собі, що на місці цього військовослужбовця, який не один рік був в зоні АТО і захищав наші сім'ї, може бути ваш тато чи син, або дочка ... З чоловіком за цей короткий і жахливий період не встигли познайомитися, але це мужня людина, яка вистояла. Не знаю, чим далі закінчиться вся ця ситуація, але хочу, щоб ви всі знали наших місцевих "героїв" в обличчя", - написала жінка.

У коментарях під публікацією пишуть, що на бійця АТО напала компанія ромів. Очевидці стверджують, що військовослужбовець не писав на них заяву, так як "дуже хотів додому", тому він поїхав на маршрутці.

Місцеві жителі знайшли компанію, і змусили стати на коліна і вибачитися.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві група вуличних злодіїв спробувала пограбувати ветерана АТО , який є чинним співробітником правоохоронних органів, і виявилася в руках поліції.