RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

В Україну йде похолодання: якою буде погода на вихідних

Середина осені дарує Україні чудову і сонячну погоду, але найближчими днями дещо похолодає, ночами очікуються заморозки.

Про це свідчать дані Укргідрометцентру.

У п'ятницю, 8 жовтня опадів в Україні не прогнозується, по всій країні сонячно. Вдень повітря прогріється до 11-17 градусів тепла. Найтепліше в Закарпатській області. Вночі синоптики прогнозують від 0 до +6 градусів.

У суботу, 9 жовтня, дощів також не очікується, хмарно з проясненнями. Днем буде трохи прохолодніше, ніж днем раніше - стовпчики термометрів покажуть від 10 до 15 градусів зі знаком "плюс". Вночі прогнозується від 0 до +7 градусів.

У неділю, 10 жовтня, опадів також не буде, але вночі на заході країни температура повітря опуститься нижче нульової позначки - до -1 градуса, на решті території країни від 0 до +7. Днем синоптики прогнозують від 10 до 15 градусів тепла.

Крім того, 8-10 жовтня в ряді регіонів збережеться висока пожежна небезпека.

"8-10 жовтня у південних, Івано-Франківської, Тернопільської, Чернівецької, Вінницької, Дніпропетровської та Донецької областях переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки", - попередили синоптики.

Як повідомляв "Апостроф", астролог Влад Росс, який раніше передбачив комфортну погоду до 20 жовтня, вважає, що суворої зими в Україні цього року не буде. Вона буде м'якою, а місцями навіть теплою.