RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

"Ввічливість" зашкалює: у Запоріжжі водій маршрутки обматюкав пільговика, відео

Запорізький водій обматюкав пільговика, який хотів проїхати в транспорті безкоштовно.

Про це повідомляє "ТСН".

"Оплачуй проїзд, я тобі кажу! Пільги скасували", - вкрай емоційно каже шофер маршрутки №69 пасажиру, який хотів скористатися своїм правом пільгового проїзду.

На слова чоловіка про те, що пільги поки ніхто не скасовував і він не буде платити за проїзд, була відповідь: "Та мені на***ть, що ти там говориш. **дон кінчений. Ти сів в громадський транспорт і будеш виконувати правила перевезення пасажирів".


Коли неврівноваженому маршрутчику зробили зауваження, щоб він уважніше дивився на дорогу, той почав погрожувати: "Я тобі зараз подивлюся вперед - все життя тільки вперед дивитися будеш. Бидло ї***е".

У кінці він пригрозив, що висадить із салону всіх пасажирів, якщо пільговик не покине його добровільно, проте з салону ніхто так і не вийшов і маршрутка продовжила рух.

"Я тобі кажу, вийди звідси, б***ь, вийди, я тобі ще раз кажу. На вихід усі. Або він виходить, або ми не їдемо", - продовжив кричати водій.

У коментарях люди пишуть, що така манера спілкування з пасажирами - нормальна для цього водія. Вже не один раз він влаштовував подібні скандали.

Раніше ми писали, що в Києві звільнили водія маршрутки, який побив підлітка-пільговика.