RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Нардеп від "Слуги народу" порівняв відмову від вакцинації з їздою в нетверезому стані

Небажання чи відмова громадян України від добровільної вакцинації проти COVID-19 можна порівняти з їздою за кермом у нетверезому стані.

Про це на своїй сторінці у Telegram заявил нардеп від фракції "Слуга народу", голова парламентського комітету з питань здоров'я нації Михайло Радуцький.

Парламентарій нагадав, що в Україні щодня від коронавірусу гине майже 700 людей. На його думку, ті, хто виступає проти вакцинації та дотримання правил карантину, - скоюють моральний злочин.

"На цьому фоні захищати право не вакцинуватися, не носити маску і не враховувати інші правила - це все одно, що захищати право їздити п'яним за кермом. Це моральний злочин", - пише Радуцький.

Варто зазначити - заява Радуцького про обмеження для простих українців є дуже цікавою у світлі того, що самі нардепи масово порушують масковий режим у Раді. Наприклад, його колега з фракції "Слуг народу" Юрій Камельчук виступив за скасування локдауну та вакцинації населення в умовах пандемії коронавірусу.

Скандальний пост парламентар опублікував у своєму Facebook, але через якийсь час видалив. Більше того, Камельчук вважає, що його недопуск до парламенту буде нібито порушенням Конституції України.

А в грудні 2020 року Камельчук навіть заявив "Апострофу", що не вірить в ефективність вакцин проти COVID-19, оскільки вважає хворобу "вигаданою" .

Як повідомляв "Апостроф", раніше Михайло Радуцький виступив із поясненням щодо примусової вакцинації та окремих обмежень для нещеплених українців.