RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

24 червня

Всі новини

В Україну йдуть дві хвилі похолодання: синоптик розповіла про погодні "гойдалки"

У вівторок, 23 листопада, в більшості областей України денна температура повітря опуститься до +1+5 градусів, на північному сході іноді навіть до 0-3 градусів морозу.

Про це синоптик Наталія Діденко повідомляє у своєму Telegram-каналі.

За її даними, на півдні країни та Закарпатті буде тепліше: до +6+11 градусів.

Опади прогнозуються майже на всій території України – на заході, півночі, півдні, Луганській та Донецькій областях. У центрі країни та Харківській області – суттєві опади малоймовірні.

У ніч на 23 листопада на заході України почнуться опади у вигляді дощу та мокрого снігу, проте протягом дня вони припиняться, але буде сильний північно-західний вітер.

У Києві у вівторок також очікується похолодання. Вночі стовпчики термометрів опустяться до -2 градусів, вдень коливатимуться в районі позначок 1-3 градусів тепла. Дощ та мокрий сніг також можливі, проте будуть невеликими.

Синоптик розповіла, що похолодання не буде остаточним, тож у другій половині тижня в Україні знову потеплішає. Однак після вихідних до нас прийде нова хвиля похолодання.

Нагадаємо, "Апостроф" розповів, що після теплих вихідних 20-21 листопада синоптики прогнозують в Україні похолодання до 7 градусів морозу .