RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Все зайнято: на ювілей Єрмака у Карпатах готель різко став недоступним.

Під час святкування дня народження керівника Офісу президента Андрія Єрмака в Карпатах ДУСя закрила популярний готель "Синьогора" на 100 місць, розташований за кілька метрів від держрезиденції президента.

Про це йдеться у розслідуванні журналістів "Української правди".

Напередодні 50-річного ювілею Єрмака (котрий відзначали в неділю, 21 листопада) журналісти спробували телефоном забронювати два місця в готелі, проте отримали відмову.

"Місць нема, все зайнято", - відповіла адміністрація готелю на прохання журналіста-розслідувача Михайла Ткача про поселення в номері чи котеджі.

Готель "Синьогора"

Це може свідчити про те, що Державне управління справами (ДУС – Ред.) закрило готель на день народження Єрмака, роблять висновок працівники пера.

За їхньою інформацією, святкування ювілею тривало і наступного дня, у понеділок, 22 листопада, тому протягом вечора гості не залишали резиденції.

Водночас на Банковій цікаво прокоментували інформацію УП про відзначення дня народження Єрмака у президентській резиденції.

Прес-секретар президента Сергій Никифоров заявив, що не знає, чи літав Володимир Зеленський разом з Єрмаком на вертольотах до резиденції у Карпатах на день народження, повідомляє Telegram-канал "Политика страны".

"Я не знаю, як президент проводить свій особистий час. Здається, я бачив його на роботі у п'ятницю та понеділок. Ну і в неділю ми бачилися на покладанні квітів на алеї Героїв Небесної Сотні. А що він робив між цими двома моментами – це його особистий час і справа", - сказав Никифоров.

На уточнення, чи сам Никифоров був на ювілеї Єрмака, він ухилився від конкретної відповіді.

"Я кажу те, що я сказав, те й сказав. Більше мені вам повідомити нічого", - заявив речник.

За підрахунками журналістів, Зеленський та Єрмак літали у гори "на дачу" на чотири дні - з п'ятниці, 19-го, по понеділок, 22 листопада.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що на день народження Єрмака в Карпатах вертольоти ДСНС і ЗСУ використовували як таксі.