RU  UA  EN

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.75
  • НБУ:EUR 42.80
НБУ:USD  39.75
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 травня

Всі новини

Як протистояти грі Путіна: український розвідник назвав спосіб

Глава Управління військової розвідки України Кирило Буданов, який з робочим візитом відвідав США, заявив, що протистояти агресії Росії необхідно посиленням американо-українського військового співробітництва.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Буданов зазначив, що американо-українська співпраця у секторі безпеки та оборони, у тому числі й військової розвідки, вийшла на якісно новий рівень.

"Той рівень військово-технічного співробітництва, який демонструють Україна та США, зміцнює безпеку східноєвропейського простору і є не менш важливим, ніж інші фронти вільних демократичних суспільств, що протистоять новітнім гібридним викликам, у тому числі і з боку правлячого режиму Росії ", - констатував він.

Буданов додав, що Україна високо цінує фундаментальний внесок США у стримування гібридної агресії, яка вже понад сім років ведеться проти України путінським режимом.

"Без незалежної та стійкої української держави не буде надійного середовища безпеки не тільки на східноєвропейському просторі, а й у всій Європі. Тому посилення американо-українського військового співробітництва зміцнює безпеку всієї Східної Європи", - наголосив начальник ГУР України.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Кирило Буданов повідомив, що Росія зосередила навколо кордонів України понад 92 000 військовослужбовців і готується до нападу в кінці січня - початку лютого.