RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Топ досягнень України у 2021: Усик, паралімпійці, програма Зеленського "Велике будівництво" - опитування

Перемога боксера Олександра Усика, успіх збірної України на Паралімпійських іграх у Токіо та програма президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" — так виглядає топ-3 найбільших цьогорічних досягнень України на думку самих українців.

Результати опитування про підсумки року опублікувала Соціологічна група "Рейтинг".

Боксерський тріумф Усика назвали найбільшим досягненням 35% опитаних, виступ паралімпійців — 32%, програму президента "Велике будівництво" — 31%.

Інші вподобання респондентів розподілилися так:

розширення послуг застосунку ДІЯ, масова вакцинація проти коронавірусу та вихід української збірної з футболу до чвертьфіналу Євро 2020 — по 20%;.

виступ національної збірної України на Літній Олімпіаді та реалізація "мовного" закону — по 15%;.

ухвалення закону "Про олігархів" та санкції проти Віктора Медведчука — 13 та 14%;

старт земельного ринку та договір про відкрите небо з ЄС — 7 та 9%;.

"Кримська платформа та успіх "Go A" на Євробаченні — 4 та 5%;

жодних досягнень не було — 2%.

Аудиторія: населення України віком від 18 років і старші в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. Вибірка репрезентативна за віком, статтю і типом поселення. Вибіркова сукупність: 2500 респондентів. Метод опитування: CATI (Computer Assisted Telephone Interviews - телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера). Помилка репрезентативності дослідження з довірчою імовірністю 0,95: не більше 2,0%.

Терміни проведення: 16-18 грудня 2021 р.

Нагадаємо, за програмою Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" в Україні, починаючи з 2019 року, вже оновили 13 тис. км доріг, 560 мостів та мостових переходів, 200 шкіл, 150 садочків. У наступні роки програма буде поширена на авіа- та залізничну галузь.