RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

В Україну йдуть не тільки снігопади з завірюхами: прогноз погоди на залишок грудня та новорічну ніч

Старий рік проводжатиме українців морозною погодою, але за день до Нового року морози послабнуть, а температура повітря у більшості областей стане вищою.

Про це повідомляється в блозі синоптика Наталії Діденко на сайті Meteoprog.ua.

Найближчими днями температура повітря вночі становитиме -6...-13 градусів, у деяких областях – -12...-18 градусів. Удень буде дещо тепліше, стовпчики термометрів підніматимуться до -3…-9 градусів, в залежності від місцевості.

28 грудня, у вівторок, від Чорного моря пройде південний циклон, через що у центральних, південних, східних областях України очікуються складні погодні умови – снігопади, хуртовини, сильний сніг, снігові замети. На Півдні сніг буде переходити у дощ через вищу температуру повітря у цьому регіоні. Рятувальники наголошують на необхідності відкласти подорожі у цей день або ретельно подбати про власну безпеку.

Ближче до вихідних та Нового року температура повітря у більшості областей України підвищиться. Може бути відлига, а стовпчик термометра, ймовірно, підніметься до плюсових позначок. Очікується дощ та мокрий сніг, місцями ожеледиця. Варто бути обережними під дахами будинків та на дорогах.

31 грудня та 1 січня в більшості областей України очікується температура повітря в межах 0...-5 градусів. Випадатиме дощ, місцями з мокрим снігом.

Раніше ми писали, якою буде погода у найбільших містах України на Новий рік.