RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Помічниця екс-чиновника вперше висловилася про скандал із відвертою сукнею

Власниця відвертої сукні, через яку розгорівся скандал, 27-річна Христина Тишкун, розповіла, чому обрала таке вбрання і як опинилася у міській раді Львова.

Про це вона повідомила у "Сніданку з 1+1".

За словами дівчини, вона не є держслужбовцем і працівником Міністерства освіти. Крім того, вона ніколи не була помічницею заступника міністра. Тишкун стверджує, що з Ігорем Габаруком вони працювали над спільним проектом, в якому Христина займалася питаннями медійності та комунікації, а не як його працівник.

Вона розповіла, як опинилася у міській раді міста Лева: "Я сама зі Львова, і напередодні католицького Різдва я хотіла провести час із друзями. Ігор Миколайович поїхав на зустріч. Я не брала участь у жодних перемовинах. Скажу чесно, хотіла подивитися на Андрія Івановича (міського голову Львова - Ред.), він мені завжди імпонував, він мені цікавий як особистість, як професіонал своєї справи. Хотіла познайомитися і зробила фото".

Христина додала, що у своєму вбранні вона не бачить нічого поганого, хоча розуміє, що сукня досить провокативна. Дівчина зауважила, що вважає сукню певним протестом проти гендерної нерівності і на її думку неправильно оцінювати людину лише за зовнішнім виглядом.

Раніше ми писали, з'явилися яскраві фотожаби на скандальний знімок у Львові.