RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

​Сніг, хуртовини та ожеледиця: українців попередили про серйозне погіршення погоди

Українців попереджають про ускладнення погодних умов по всій території країни. Рятувальники застерігають про небезпеку через хуртовини та ожеледицю на дорогах.

Про це йдеться у повідомленні Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Зазначається, що протягом доби у Чернігівській, Сумській та Полтавській областях очікуються сильні опади у вигляді снігу, хуртовин, вони супроводжуватимуться штормовим вітром 15-20 метрів за секунду.

Ожеледиця на дорогах - у північних, центральних та східних регіонах.

Слизько на дорогах буде по Києву та області. У столиці також протягом доби очікуються сильні пориви вітру до 20 метрів за секунду.

Погодні умови відповідають першому рівню небезпечності, наголошують у ДСНС.

"3 січня вночі у північних, центральних та східних областях на дорогах ожеледиця, у Чернігівській, Сумській та Полтавській областях значний сніг, хуртовини, в Україні протягом доби пориви вітру 15-20 м/с. По Києву та Київській області 3 січня вночі на дорогах ожеледиця, протягом доби пориви вітру 15-20 м/с (І рівень небезпечності, жовтий)", - йдеться у повідомленні.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що 3 січня у Києві та Київській області прогнозують "плюсові" температури вдень, але у другій половині дня йтиме дощ.