RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Весняний вітер та мокрий сніг: синоптик розповіла про погоду в Україні до Різдва

В Україну прийшло відчутне потепління, і 4 січня у більшості областей України утримається тепла погода – вдень стовпчики термометрів піднімуться до +2+6 градусів.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомила синоптик Наталка Діденко.

У західній та південній частинах буде ще тепліше: +4+8 градусів, а у Криму повітря прогріється до +11 градусів. На півночі та північному сході України буде прохолодніше - від 2 градусів морозу до 2 тепла.

"Напрям вітру переважно південно-західного напрямку, веселий, весняний, поривчастий, іноді зі штормовими поривами до 15-20 метрів за секунду. Найближчої ночі випаде дощ з мокрим снігом", - йдеться в повідомленні.

Вдень у вівторок дощ можливий у західних областях (у Карпатах із мокрим снігом), не виключено в окремих районах півночі, але загалом день пройде без істотних опадів. А ось пізно ввечері 4 січня та вночі 5 січня дощі охоплять західні, північні та центральні області України.

У Києві вдень 4 січня буде досить тепло - +4+6 градусів, вночі прогнозують +1+3 градуси. Істотні опади можливі ближче до вечора. Вітер південно-західний, поривчастий, іноді сильний.

За прогнозом Діденко, похолодання прийде в Україну 7 січня - на Різдво.

Як повідомляв "Апостроф", рятувальники попередили про складні погодні умови на 4 січня: в Україні будуть хуртовини та ожеледиця на дорогах.