RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

П'ять зворушливих фільмів про Різдво, які створять святковий настрій

Частина зимових свят залишилася вже позаду, проте попереду 7 січня - Різдво за ліліанським календарем. Це означає, що настрій слід тримати у тонусі та періодично налаштовувати себе на святкову атмосферу.

"Апостроф" пропонує нашим читачам п'ять нових фільмів, після яких ви точно повірите у диво, як колись у дитинстві.

Хлопчик на ім'я Різдво

Країна-виробник: Велика Британія, Чехія.

Режисер: Гіл Кінан

У цій історії красиво все: самотня хатина серед мальовничого зимового лісу, де живуть батько з сином. Казкове королівство, якому не вистачає чудес. Рішучий хлопчик Ніколас, який щиро вірить в ельфів і вирушає в подорож, щоб знайти батька і принести в королівство свято.

Фільм на свій спосіб оповідає типову історію становлення Санта Клауса, але робить це так сучасно і красиво. що нікого не залишає байдужим. Ідеально підійде для перегляду з дітьми, та не тільки.

Містер Джангл та Різдвяна дорога

Країна-виробник: США

Режисер: Девід Талберт

Святкове фентезі з неймовірно красивими кадрами, яке підходить і для дітей, і для дорослих, що скучили за дитинством.

У центрі сюжету цього фільму – історія геніального винахідника на ім'я Джеронікус. Він займається створенням нових іграшок у своєму невеликому затишному магазині. Одного разу його учень викрадає всі розробки майстра та створює власну корпоративну імперію з виробництва іграшок. Через багато років Джеронікус все ще сидить у своєму колись дуже успішному магазинчику, його дошкуляють кредитори, і він вкотре обіцяє, що ось-ось придумає щось революційне. І ось напередодні Різдва допомога несподівано приходить...

Тривожні люди

Виробник: Нетфлікс

Фільм зняли за однойменною книгою супервідомого письменника Федеріка Бакмана. Зворушливий, як і решта історії автора, цей сюжет не залишить байдужим нікого, хто його дивиться.

Це зворушлива комедія, а водночас психологічний роман про злочин, що ніколи не стався. Напередодні Нового року грабіжник-невдаха бере випадково в заручники вісім надзвичайно стурбованих незнайомців, які оглядають квартиру, виставлену на продаж. Під час перебування в цьому будинку вони починають відкриватися один одному – і, виявляється, у них багато спільного.

Подружжя, що щойно вийшло на пенсію, директор банку, старенька, яка вже не боїться, коли на неї наставляють пістолет, молода пара, яка чекає дитину, агент з нерухомості – всі вони розкривають одна одній свої глибокі таємниці.

Аромат кохання

Країна-виробник: США

Романтична різдвяна комедія для дорослих у типовому американському стилі.

Красуня Наталі живе в Лос-Анджелесі, але їй не вдасться знайти свою пару. Останній роман виявився із одруженим чоловіком, який вміло це приховував. Невловимий аромат кохання для Наталі залишається десь дуже далеко. Дівчина вирішує знайти хлопця за допомогою додатка для знайомств, і її симпатія збігається з красунчиком Тегом. Щоправда, хлопець живе на Східному узбережжі, але це не зупиняє Наталю, яка вирішує зробити йому сюрприз. Щоправда, приїхавши до Тегу, вона виявляє суцільний обман. Замість красеня її зустрічає невпевнений у собі коротун і майстер фотошопу Джош.

Наступна зупинка - Різдво

Країна-виробник: США

Дещо примітивна та наївна різдвяна стрічка про кохання, Різдво та диво.

Хірург Енджі готується провести ще одне Різдво на самоті, чергуючи у лікарні. Дівчина замислюється над тим, яким би стало її життя, якби вона вийшла заміж за колишнього хлопця, нині відомого спортивного коментатора? Купивши квиток у позачерговій касі, вона задрімала у приміському поїзді додому, а коли прокидається, то з'ясовує, що повернулася на 10 років у минуле до рідного міста. Після того, як Енджі оговталася від шоку, вона усвідомлює, що тепер може зробити інший вибір у житті і що правильні дії можуть дати їй квиток назад у майбутнє. Але чи варто цього разу прийняти пропозицію від чудового спортивного коментатора Тайлера? Чи зможе вона врятувати невдалий шлюб батьків? А як щодо її друга Бена? А якщо їй пощастить повернутися, то яким буде її життя?

Раніше "Апостроф" повідомляв, які за традицією готують страви на Святвечір і на Різдво.