RU  UA  EN

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.22
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.22
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 червня

Всі новини

Усі тихенько йдуть у ліс: яскраві фотожаби на скандального екс-"слугу" Трухіна

Мережі бурхливо відреагували на скандал навколо народного депутата України Олександра Трухіна і його виключення із фракції "Слуга народу", що настало потім.

Про це повідомляє "Апостроф".

В Інтернеті з'явилися фотожаби з цитатою Трухіна "Дай, я тихенько піду в ліс" - вона була адресована співробітнику поліції. Фото були з різними персонажами – від Рембо у виконанні Сільвестра Сталлоне (його опублікував блогер Богдан Процишин) до плакатів із рекламою "Зе-депутат: Усі ми – Трухіни!".

Попадалися й меми із зображенням на задньому плані екс-президента України Петра Порошенка з ножем у руці, Гомера Сімпсона, персонажа популярних мультфільмів, а також пародія на додаток "Дія" - там замість COVID-сертифікату Трухіну "виписали" "перепустку до лісу".

Нагадаємо, нещодавно ЗМІ оприлюднили відео з місця ДТП за участю Трухіна - політик пропонував правоохоронцю хабар і погрожував зателефонувати очільнику МВС.

Ми також повідомляли, що влада України відреагувала на скандал за участю Трухіна - проти нього порушили кримінальне провадження, а потім взагалі виключили з фракції "Слуг народу" у Верховній Раді.