RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

5 травня

4 травня

Всі новини

В Україну йде штормовий вітер зі снігом: прогноз погоди на найближчий час

У четвер, 17 лютого в Україну прийде сильний штормовий вітер та випадуть опади.

Про це повідомила синоптик Наталя Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Так, на заході, півночі та у центрі країни протягом доби періодично йтиме дощ. У Карпатах він часом може змінюватися мокрим снігом: саме в горах передбачаються сильні опади. Ближче до вечора дощ переміститься на південь – Одеську та Миколаївську області. На сході країни, а також у Херсонській, Запорізькій областях та Криму буде сухо.

Синоптик зауважує, що у четвер буде сильний вітер, який “розгуляється” до сильних штормових поривів, швидкістю 15-22 м/c.

Температура повітря уночі буде відносно високою, як для лютого, – вона коливатиметься від 1 до 4 градусів тепла. А вдень стовпчики термометрів покажуть 5-11 градусів із плюсовою позначкою.

У південну частину країни весна прийде поза графіком – там жителі зможуть зафіксувати +9+14 градусів. На сході навпаки буде дещо прохолодніше - вночі від 2 морозу до 2 тепла, а вдень 0+4 градуси.

“Кияни! Не сердьтеся на вітер - він завтра знову прийде.А точніше прилетить - очікується поривчастим, з південного заходу, часом штормовим, не теревеньте довго із сусідкою під старою тополею, рекламним щитом чи під будинком із відкритими балконами - може щось літати”, - написала Наталія Діденко.

Синоптик зауважила, що цей маленький “недолік” компенсує тепла погода - у Києві очікується до +8 градусів. Проте, також в столиці випадуть і опади у вигляді дощу, ймовірно, у другій половині дня.

Раніше ми писали, коли в Україну прийде справжня весна.