RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

В Україні відзначають День єднання: онлайн-трансляція святкового марафону

В Україні 16 лютого оголосили Днем єднання. З цієї нагоди на всіх національних телеканалах зранку проводиться телемарафон.

На "Апострофі" доступна пряма онлайн відео трансляція марафону.

Триватиме телемарафон з 8:00 до 10:00, а також з 19:00 до 22:00

Як заявив напередодні міністр культур та інформаційної політики Олександр Ткаченко, всі телеканали у вказаний час віщатимуть одну картинку.

"Ми побачимо різних спікерів та державних можновладців, лідерів громадської думки, волонтерів, які говоритимуть на тему єднання, і в тому числі на тему наративів, які нашу країну об'єднуватимуть”, - сказав Ткаченко.

Також у всіх навчальних закладах країни буде проведено уроки, присвячені єднанню, а 17-18 лютого там пройдуть уроки медіаграмотності.

Водночас у кінотеатрах та на телеканалах транслюватимуть фільми українського виробництва. Також заплановано молебень за єднання у Софії Київській.

У низці столиць світу українські дипломати запланували іміджеві заходи, спрямовані на популяризацію України, дипломатичні установи України будуть підсвічені кольором державного прапора.

У День єднання буде піднято Державний прапор України на будинках та спорудах у всіх населених пунктах. О 10.00 буде виконано Державний Гімн України.

Нагадаємо, що в Києві люди вийшли на марш патріотів, як символ підтримки гідності та цілісності держави.