RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Генерал про "силу" російської армії: на кордон України женуть 50-річні танки

Росія, розповідаючи про "велич" своєї армії, для можливого вторгнення в Україну до прикордонних районів танки 50-річної давності.

Про це в ефірі телеканалу "НТА" заявив генерал-полковник Національної гвардії, нардеп VII скликання Андрій Антоніщак.

Зокрема, учасник війни на Донбасі сумнівається у тому, що Росія здійснюватиме наземне вторгнення до України.

В ефірі телеканалу Андрій Антоніщак також висміяв "велич" російської армії, коментуючи сьогоднішні реалії. За словами генерал-полковника, для можливого вторгнення в Україну Росія перекидає військову техніку з Далекого Сходу та Забайкалля, зокрема, танки 50-річної давності.

"Росія розповідає, що в неї мільйонна армія. Люди добрі, яка мільйонна армія. У них на кордоні з Китаєм уже нема кого поставити. Із Забайкальського військового округу, Сибіру, Уралу та Далекого Сходу всіх стягнули (до кордону з Україною - ред.). .. Я знаю танкову стратегію, так росіяни розміщують 50-річні танки. От це і є їхyz сила.У них 150 тисяч, а у нас зараз розміщено щонайменше 80-90 тисяч. За тиждень ми можемо збільшити (кількість військових - ред.) у 4 рази" , - продовжив Антоніщак.

Підсумовуючи, генерал-лейтенант зазначив, що російські військові вважають себе сильними та зухвалими, але армії країни-агресора все одно не вистачить особового складу для наземного вторгнення в Україну.

Раніше ми розповідали, як сотня російських солдатів голодує на кордоні з Україною.