RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Ніж у спину: війська Білорусі зайшли на територію України

У вівторок, 1 березня, стало відомо, що на територію Чернігівської області зайшли підрозділи збройних сил Республіки Білорусь.

Про це повідомляє в Telegram "Суспільне".

За даними спікера регіонального управління сил територіальної оборони "Північ" Віталія Кириллова, білоруські війська справді перетнули український кордон і увійшли до Чернігівської області.

Раніше ми повідомляли, що ветеран ПДВ, гвардії підполковник, екс-комбриг 38 брестської десантної бригади Валерій Сахач звернувся до співвітчизників із потужною промовою. Він розповів співвітчизникам правду про вторгнення Росії в Україну, і зазначив, що будь-якій розсудливій людині ясно, що Україна ніколи не загрожувала і не загрожує Білорусі, друге – що жодних "наркоманів" та націоналістів в українській владі немає і третє – жодних правових підстав вторгатися у Україну у білоруських ЗС немає.

Також "Апостроф" повідомляв, що екс-заступник міністра оборони України Олександр Носов попередив чинного міністра оборони Білорусі Віктора Хреніна про те, що відправка своїх військових в Україну призведе до масової бійні білоруських солдатів.