RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

У них починається агонія: Рєзніков розповів про стан окупантів

Український народ вже 122 години стійко протистоїть російським окупантам, відбиваючи їхні жорстокі атаки. У ворога починається справжня агонія. Це виявляється в тому, що він починає бомбардувати квартали зі мирним населенням усупереч тому, що раніше гарантував безпеку простих громадян України.

Про це заявив у Facebook міністр оборони України Олексій Рєзніков.

"Варварські обстріли ракетами та РСЗВ мирних міст - це свідчення того, що вони не здатні більше воювати зі озброєними українцями. Тільки з мирними, як останні боягузи", - заявив Резніков.

Також він додав, що за цей кричущий військовий злочин окупанти мають бути засуджені міжнародним трибуналом. Глава міноборони нагадав, що перший такий процес відбувся у Харкові у 1943 році, коли було засуджено нацистські злочинці.

"Наразі "Харківський трибунал" має винести вирок кремлівським послідовникам Гітлера, які його вже "перевершили", - переконаний міністр оборони України.

За словами Резнікова, завдяки мужності українського народу ЗСУ вже зуміли відкрити нові фронти, на яких окупанти зазнають великих втрат. Це дуже деморалізує російські війська і це заслуга всіх українських чоловіків і жінок, які зараз захищають свою батьківщину.

Крім цього, Росія зазнає колосальних збитків на економічному фронті.

"Російська валюта перетворюється на звичайний папір. Є перша заборона на експорт російської нафти.

До знищення армії окупантів приєдналася міжнародна ІТ-спільнота”, - повідомляє Резніков.

До того ж Україна отримує дедалі більше допомоги, зокрема й військової, від усієї міжнародної спільноти.

За словами голови Міноборони, навіть українські школярі пішли у наступ на. В результаті в самій Росії все більше людей розплющує очі на те, що відбувається, і виходить на масові акції протесту.

"Сотні тисяч людей у Росії вже дізналися, що влада їм бреше. Що немає жодної "спецоперації". Є звичайна загарбницька війна. На якій загинули тисячі росіян. Опір війні всередині самої Росії зростає з кожною годиною", - наголосив Олексій Рєзніков, і додав , що цими днями українці наочно демонструють росіянам, чим відрізняються вільні люди від рабів.

Раніше ми також повідомляли, що Росія завдала найпотужнішого авіаудару по центральній площі Харкова.