RU  UA  EN

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

20 вересня

Всі новини

Зі ста людей живих залишилося четверо: кума Путіна визнала величезні втрати росіян в Україні

Російський сенатор Людмила Нарусова, яка є матір'ю відомої телеведучої Ксенії Собчак і яку у ЗМІ називають кумою Путіна, на засіданні Ради Федерації визнала величезні втрати армії РФ в Україні.

Ворог зазнає поразки на всіх фронтах, оборона українських міст триває: всі подробиці війни в Україні

Відео її виступу розійшлося по соцмережах.

“Вчора із зони бойових дій в Україні було виведено строковиків, яких змушували підписати контракт або за них підписували. Але тільки в результаті з роти в сто людей живих залишилося четверо”, – заявила вона.

Також Нарусова в ефірі телеканалу "Дощ" розповіла, що російська армія зазнає жахливих втрат. Комітет солдатських матерів завалено листами та дзвінками від жінок, які не можуть зв'язатися зі своїми дітьми-військовослужбовцями. Матері російських солдатів на українських ресурсах самі дізнаються, що їхні діти загинули в бойових діях або потрапили в полон на території України.

Сенатор закликала керівництво Росії домовитися з українською стороною щодо вивезення тіл загиблих.

"Адже вони лежать не віддані землі, їх обгладжують бродячі собаки", - сказала вона і додала, що деякі тіла настільки обгоріли, що їхню особу неможливо встановити.

Раніше ми писали, що на дев'ятий день війни в Україні російські війська розпочали бій одне з одним під Северинівкою на Київщині.