RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Тато з дідом уб'ють москалів - тоді повернемося: незвичайна історія про українських біженців у РФ

Як відомо, російські окупанти практикують примусовий вивіз українців на територію країни-терориста Росії. Дитина, яку з матір'ю насильно вивезли з Маріуполя до російського Челябінська, розповіла місцевим, що насправді думає про них.

У мережі з'явилось фото повідомлення жінки, які спілкувалась із примусово вивезеними людьми.

"Радіємо ми, що рятують мирних жителів. Так ось тільки мирні не всі мирні", - жаліється жінка на те, що українцям не подобається бути в засланні.

Мати жінки розповіла, що вони запитували у 6-річної дівчинки, чи страшно їй було і як її самопочуття. На що дитина, імовірно з Маріуполя, відповіла правдиво.

"Нормально ми з мамою тут, а як тато з дідусем у Києві москалів повбивають, то ми повернемся додому", - пояснила свої настрої юна українка.

Росіяні шоковані таким ставленням людей до того, що їх примусово під дулами автоматів вивезли більше ніж за 2000 кілометрів від домівок і поселили в якийсь санаторій. Однак, дівчинка не втрачає віру та вже чекає на повернення додому, де всі москалі будуть знищені, а Україна повстане з пеплу, як фенікс.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що російські окупаційні війська продовжують убивати українських дітей. Кожного дня кількість жерств російської збройної агресії зростає.