RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Сопляк у броніку на росТВ засвітили "гарматне м'ясо" окупантів в Україні

Країна-агресор Росія відправляє на війну проти України так званих військових, які не мають елементарних навичок поводження зі зброєю. Відео з тим, як російський окупант учиться стріляти з гранатомета по житловому будинку, розповсюджує пропагандистське ЗМІ, не задумуючись про всю абсурдність ситуації.

Колишній ведучий програми Fake news на телеканалі "Дождь" Ілля Шепелін відреагував на відеосюжет від прокремлівського телеканалу "Russia Today".

На відео видно, що недосвідчений російський солдат, за великою ймовірністю, уперше стріляє з гранатомета під крики з порадами інших рашистів. Новий досвід окупант здобував, обстрілючи житлові будинки в Україні.

"Контужена Раша Тудей поширює відео і тупо не врубається в те, що робить. Сопляка в броні прямо по ходу бою вчать користуватися гранатометом, б***ь!

— Рот відкривай, головне, рот!

Просто жесть. Мало того, що відправили вбивати, Але насправді й на свою смерть заслали", - написав Шелепін.

Окрім того, що "друга армія світу" відправляє воювати хлопців, котрі й гранатометів у руках не тримали, так один із окупантів ще більше зганьбився - він надягнув на себе червоний шкільний рюкзак. Навпевно, бронежелети в РФ закінчились разом із здоровим ґлуздом. Така картина повеселила користувачів мережі.

Раніше "Апостроф" писав про Кадирова, який у черговий раз зганьбився - його викрили на брехні щодо "візиту" в Маріуполь.