RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

В Україну йде хвиля потепління: синоптик дала прогноз на Благовіщення

У понеділок, 4 квітня, в Україні в права нарешті вступатиме справжня весна, а повітря - прогріється.

Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook.

Вона розповіла про те, що в ніч на 4 квітня температура буде зі знаком мінус, але "вже вдень 4 квітня атмосфера потроху оговтається".

У більшості регіонів країни на початку нового робочого тижня очікується +3+7 градусів, у південній частині +6+11 градусів. Мокрий сніг чи дощ – залежно від температури повітря – пройде у понеділок у східних областях, місцями у західній частині, на Житомирщині, вранці – ще й у Запоріжжі. На решті території України – щоб якісь серйозні опади, навряд чи.

У столиці 4 квітня буде вже тепліше, до +6 градусів, проте найближчої ночі ще поморозить, до -1-3 градусів. Ні снігу, ні дощу у Києві не очікується. Тепла погода на тижні зміцніє, на Благовіщення, 7 квітня, в Україні очікується +12+19 градусів.

"Так що, здається, ця сьогоднішня доба проходить, як найхолодніша. Надалі ще будуть, звичайно, коливання температури повітря, але щоб зовсім нулі чи сніг - це вже навряд чи. Нехай і помірно тепла, але все ж таки – весна" , – написала синоптик.

Нагадаємо, 2022 року, як і минулого і наступного, це велике православне свято припадає на 7 квітня. "Апостроф" розповідав про історію та головні традиції цього великого свята.