RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Роскомнадзор заблокував у РФ рецепт коктейлю Молотова від "Апострофа" та загрожує заборонити сайт

Російська Федеральна служба з нагляду у сфері зв'язку, інформаційних технологій та масових комунікацій ("Роскомнадзор") заборонила на території Російської Федерації матеріал "Апострофа" про те, як виготовити коктейль Молотова.

Про це йдеться у зверненні відомства країни-агресора на поштову адресу видання.

"Надсилається повідомлення про внесення до "Єдиного реєстру доменних імен, покажчиків сторінок сайтів у мережі "Інтернет" та мережевих адрес, що дозволяють ідентифікувати сайти в мережі "Інтернет", що містять інформацію, поширення якої в Російській Федерації заборонено" наступного(их) покажчика (покажчиків) сторінки (сторінок) сайту в мережі "Інтернет": "Як правильно зробити коктейль Молотова і не повторити типових помилок", - йдеться у листі відомства.

Також Роскомнадзор закликав видалити матеріал і "у разі неприйняття провайдером хостингу та (або) власником сайту заходів з видалення" хочуть включити до Реєстру заборонених у Росії сайт "Апостроф" та обмежити до нього доступ. Рішенням редакції матеріал буде й надалі доступний за вказаним посиланням, як і інші, спрямовані на боротьбу з російським окупантом та його керівництвом у Кремлі.