RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Прогноз погоди в Україні: де 12 квітня буде найвища та найнижча температура

Погода в Україні у вівторок, 12 квітня, буде кардинально відмінна в усіх регіонах. Найхолодніше буде мешканцям півночі та центру, де стовпчик термометра не підніметься вище +9 градусів. А от на Луганщині затримається тепло.

Про це розповіла синоптикиня Наталка Діденко.

На Сумщині, Полтавщині, Дніпропетровщині та Запоріжжі вдень очікуватиметься не більше +6+9 градусів. Водночас на Луганщині затримаються високі градуси в межах +14+17. На решті територій денна температура коливатиметься в межах +7+13 градусів.

Ніч на 12 квітня прогнозується найхолоднішою у західній частині України, де буде від +2 до -2 градусів, у Карпатах місцями до -3-6 градусів. На півночі нічна температура становитиме 0+5 градусів. На півдні, сході та в центрі України мінімальна температура вночі від +4 до +10 градусів.

Опади 12 квітня

У східних областях, на північному сході та в центрі дощитиме, на Сумщині, Харківщині, Полтавщині, Дніпропетровщині місцями з мокрим снігом або зливами.

У південній частині України дощитиме переважно вночі та вранці, удень без опадів .

На Черкащині, Кропивницькому та області місцями невеликий дощ. На Вінниччині - сухо.

На Київщині та Чернігівщині - без істотних опадів. На Житомирщині вдень пройде невеликий дощ.

У західних областях вночі буде холодно та сухо, вдень місцями невеликий дощ, у Карпатах з мокрим снігом.

Сильні пориви вітру очікуються на більшості території України, а помірні вітри будуть лише в західних областях.

Погода в Києві

Вівторок у Києві буде вітряним, але без суттєвих опадів. Вночі температура +2+5 градусів, а вдень до +10+12 градусів тепла.

"За такої холоднечі неопалювані, вистуджені вже за тривалий час, наші помешкання із +16 можуть знижувати квартирні градуси до +12+14 (як у нас, наприклад). Тому витягайте додаткові ковдри, не соромтеся спати у шапці чи хустці, я, певно, так і зроблю, бо минулої ночі аж вуха мерзли), можна набрати гарячу воду в пластикові пляшки і перед сном покласти під ковдру", - порадила Наталка Діденко.

Раніше "Апостроф" писав, що Україну влітку чекають погодні "гойдалки".