RU  UA

Вбивства та тортури мирних українців: як Росія бореться за свою фейкову "історію"

Росія, її народ, її армія та її керівництво однаково винні у звірствах своїх співвітчизників в Україні. Саме росіяни знову і знову обирали Путіна президентом своєї країни підтримували його дії та злочинні війни по всьому світу, зокрема проти України.

Чому російські громадяни нічим не кращі за своє керівництво? Що штовхає росіян до жахливих злочинів проти мирного населення України? Якою є мета вторгнення РФ в Україну? На ці питання у спецефірі Апостроф TV відповіла фахівець у сфері психічного здоров'я та психосоціальної підтримки психолог Олена Вострова.

Фахівець зазначила, що мета російської орди – знищити український народ у будь-який спосіб. Вона наголосила, що українцям не потрібно плекати ілюзій, що серед росіян є люди, які прийдуть і будуть нас шкодувати або по-людськи ставитися.

"Ні, все підпорядковано цій меті. Тому вони просто виконують ці злочинні накази, які мають зреалізувати мету.

Ми — населення, яке тотально нелояльне до орди, до Путіна та його оточення. Для нас взагалі їхня система цінностей неприйнятна. Ментально ми дуже різні, між нами цивілізаційна прірва. А те, що вони хочуть винищити, — теж абсолютно логічно, тому що без нас Росія — не Росія. Без нас Росія — це спадкоємці орди. Вони повністю втрачають без нас свою фейкову історію, свою фейкову ідентичність і більше не будуть мати права називатися і бути Росією. А Путін веде війну якраз за це, щоб Росія мала право називатися і бути Росією. Це екзистенційний виклик, це екзистенційна війна, священна війна. Путін на одному з виступів говорив, мовляв, давайте за братів своїх душу віддавати. Тому все це дуже страшно. В нас не має бути ілюзій і питань, чому вони це роблять. Тому що вони нас хочуть винищити. Все дуже просто", - заявила Вострова.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Українцям не треба мати ілюзій до росіян, вони нас не шкодуватимуть – психолог.