RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

14 травня

13 травня

Всі новини

Окупанти б'ють по багатоповерхівках та церквах: фото нових "прильотів" у Луганській області

На Луганщині росіяни, які продовжують наступ, зосередили зусилля на встановленні повного контролю над Рубіжним та зруйнували міст у Сєвєродонецьку. Протягом доби поранено чотирьох мешканців області.

Про це повідомив голова Луганської ОВ Сергій Гайдай.

Він зазначив, що приблизно 40% усіх атак росіян 14 травня припали на Сєвєродонецьк. Ще приблизно стільки ж – на Гірську та Попаснянську громади.

"Руйнень дуже багато. Це – 11 багатоповерхівок у нових та старих районах міста, у кількох з них сталося загоряння квартир. Росіяни потрапили в будівлю технікуму та продовжують знищувати "Азот". Вчора з ранку після чергового прильоту полум'я охопило один із виробничих цехів".

"У Камишевасі також попадання в будівлі селищної ради та будинки культури. Є руйнування у Верхньокаменці, Оріхові, Катеринівці. На фронті Луганщини та Донбасу за вчора відбито 12 атак ворога. Знищено: вісім танків, п'ять артилерійських систем, дев'ять одиниць бойової броньованої ворожих автомобілів. Підрозділи ППО збили шість безпілотних літальних апаратів типу Орлан-10 та один тактичний розвідувальний БПЛА Елерон" , - додав він.

Нагадаємо, раніше фактично вся територія Луганської області постраждала від обстрілу російською армією . Зруйновано сім житлових будинків, пошкоджено ще більше.