RU  UA  EN

Вівторок, 2 липня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 липня

Всі новини

Росіяни активно діють біля Бахмута та Сєверодонецька: оновлена ​​карта боїв

Продовжується 83 доба повномасштабної російсько-української війни. Збройні Сили України продовжують активно боротися за звільнення Харківської області. Водночас посилюється напруга у Східній операційній зоні – рашисти намагаються наступати на Донбасі.

Порятунок "азовців" та удар по Львівщині: онлайн подій війни 17 травня

Міністерство оборони Великобританії з посиланням на власну розвідку створило актуальну мапу російського вторгнення в Україну.

Рожевим на карті позначено тимчасово окуповану російськими військами територію. Активні бойові дії продовжуються у районах, позначених косими лініями. А сині стрілки означають українську перевагу на певних напрямках.

Як бачимо, українські військові видавлюють окупантів із Харківської області, ворог намагається не допустити просування українських військ далі на північ.

Збройні сили України мають перевагу поблизу Миколаєва та Херсона.

Окупанти зосереджуються на Ізюмському напрямку, а також продовжують наступальні дії в Донецькій та Луганській областях. Так, ЗС РФ активно діють біля Сєверодонецька та Бахмута, намагаючись прорвати оборону цих населених пунктів.

Раніше ми писали, що російські війська провели обмежені й переважно безуспішні наземні наступальні операції вздовж лінії фронту в Україні.