RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

24 червня

Всі новини

Знаходять на городах та у вигрібних ямах: на Харківщині збирають тіла вбитих окупантів, фото

‚Збройні сили України після звільнення населених пунктів Харківської області продовжують збирати тіла вбитих російських окупантів – їх знаходять у різних місцях.

Про це повідомило "UA:Суспільне".

У селі Мала Рогань під Харковом продовжують шукати тіла окупантів. Вони лежали в лісосмугах, на городах приватних дворів, а також у вигрібних ямах – зазначається, що частково вони були вбиті своїми ж.

При ексгумації знаходять як тіла, а й бронежилети, каски і картки російських банків. На одному із поховань була табличка з картону з написом "Тут похоронен российский окупант Намчал Артыш Оолович, 22.07.1998, Республика Тыва".

Нагадаємо, і будівля The New York Times оприлюднила нові докази військових злочинів російських окупантів – вони провели масову кару мешканців Бучі у Київській області. Журналістам вдалося ідентифікувати більшу частину жертв, а також деяких убивць-росіян.

Також "Апостроф" писав, що СБУ встановила вже тисячі людей російських окупантів, один з яких виявився з Татарстану, який чинив жахливі звірства в Київській області.