RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  40.02
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 травня

Всі новини

На Україну насувається атмосферний фронт: у яких областях чекати негоди

Дощі та грози незабаром повернуться в Україну, але 25 травня на більшій частині країни, за винятком західних областей, буде сухо та тепло.

Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко.

Вдень 25 травня температура повітря підніметься до +20+25 градусів, на Заході очікується до +24+28 градусів. На Волині та Рівненщині буде прохолодніше – до +21+24 градусів. Ще нижчі температури (+18+23 градуси) прогнозуються на сході України.

На більшій частині території країни опадів не очікується. Проте атмосферний фронт з Польщі принесе короткочасні дощі з грозами в західні області, вони супроводжуватимуться поривчастим вітром.

У Києві 25 травня дощів та сильного вітру не очікується, вдень стовпчики термометрів показуватимуть до +23 градусів. Це буде найкомфортніша погода найближчими днями, оскільки незабаром столицю накриють дощі, а у четвер-п'ятницю очікується сильний вітер. Найближчими вихідними - відчутно похолодає.

Раніше "Апостроф" розповідав, що літо, до якого залишилося кілька днів, буде контрастним у погодному відношенні, також не виключені посуха, торнадо та смерчі.