RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

У Сєвєродонецьк увірвалася ворожа ДРГ: вибивали цілий день

Російська диверсійно-розслідувальна група ввірвалася в Сєвєродонецьк у готель "Мир", унаслідок чого тривали бої - українські військові вибили ворога.

Читайте також: Удар по Дніпру та атаки ворога на сході: онлайн подій війни 27 травня

Про це повідомив очільник міської військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецька Олександр Стрюк в етері телемарафону.

За його словами, підрозділи Збройних Сил України протягом дня докладали зусиль для того, щоб вибити ворожу ДРГ з готелю "Мир" у Сєвєродонецьку. Наприкінці дня українські військові відтіснили окупантів.

"У нас є гаряча точка – це готель "Мир", в який зайшла російська ДРГ, протягом дня її намагалися звідти вибити. Там досить запекла ситуація, але ми встояли. З іншого боку намагалися заходити. При цьому не припиняються обстріли міста з артилерії", - сказав Олександр Стрюк.

Також він зазначив, що за минулу добу з міста евакуювали 12 людей. Водночас за місяці повномасштабної війни поховали близько 1500 містян, які померли від дій країни-терориста РФ і власною смертю.

Раніше "Апостроф" повідомляв про ситуацію в Луганській області, де окупанти продовжують штурмувати Сєвєродонецьк та обстрілювати трасу Лисичанськ-Бахмут. У такий спосіб росіяни планують вийти на адмінкордони області.

Також "Апостроф" опублікував актуальні мапи бойових дій в Україні.