RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

Всі новини

Підвів армію під удар ЗСУ: подробиці арешту російського генерала-зрадника

Арештований у Росії генерал Михайло Зусько, який командував 58-ю російською армією, свідомо підводив підрозділи своїх солдатів під удар Збройних Сил України.

Про такі подробиці арешту російського командувача повідомляється у Telegram-каналі українського військового оглядача Романа Бочкали.

Зазначається, що генерал здавав українській розвідці позиції армії РФ. Після чого артилерія ЗСУ завдавала розгромного удару по окупантах.

Експерт посилається на дані російського слідства.

"Він здавав позиції своїх військ українській розвідці, після чого артилерія вдало накривала позиції окупантів", - йдеться у дописі.

З відкритих джерел відомо, що Михайло Зусько є уроджецем Волинської області України. Повідомлялося, що його арештували через нібито провал під час наступу на півдні України. На Миколаївському напрямку 58-а армія, яка в РФ вважається однією з найбільш боєздатних, отримала невдач у боях.

Нагадаємо також, що керівництво РФ могло відсторонити генерала Олександра Дворнікова від командування військовими операціями російської армії в Україні. Командувача на прізвисько "сирійський м'ясник" не бачили кілька тижнів.