RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Найбільші українські поштові оператори відновили доставку товарів з AliExpress: як надходитимуть посилки

В Україні провідні інтернет-магазини поступово повертаються до співпраці з українцями, припинену у воєнний час. А найбільші поштові оператори "Укрпошта" та "Нова пошта" поновлюють доставку товарів з інтернет-магазину роздрібної торгівлі Китаю AliExpress.

Про це повідомляє "Апостроф", посилаючись на заяви очільників поштових компаній.

Так, з 15 червня ці поштові оператори знову почнуть доставляти товари AliExpress на замовлення користувачів.

Як заявили у "Новій пошті", робити замовлення доставки товарів з AliExpress можна буде одразу на сайті у відділення або поштомат "Нової пошти", вказавши опцію AliExpress Standard Shipping, вибравши на карті необхідне відділення/поштомат.

За словами генерального директора АТ "Укрпошта" Ігоря Смілянського, доставка з AliExpress відбуватиметься через одну з європейських країн, після чого доставлятиметься в країну "Укрпоштою".

Нагадаємо, 25 травня "Укрпошта" відкрила свій інтернет-магазин на міжнародному маркетплейсі eBay, ставши першою поштою світу, яка це зробила. Раніше і через неймовірний ажіотаж після випуску пророчої марки із зображенням російського військового корабля, на "Укрпошті" вирішили випустити другу марку цієї серії. Вона стала не менш популярною.