RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Його били, морили голодом і знущалися: психолог пояснила коріння жорстокості Путіна

Жорстокість президента Росії Володимира Путіна, який розв'язав війну в Україні, криється в його нелегкому дитинстві та психологічних травмах.

Про це заявила психологиня Олена Шершньова на своєму YouTube-каналі.

Спеціаліст дійшла до такого висновку на основі даних польської журналістки, юриста Крістіни Курчаб-Редліх, яка написала книгу "Вова, Володя, Володимир". Вона стверджує, що Путін насправді переписав власну біографію, приховавши факт дуже тяжкого дитинства та батьків-тиранів.

Якщо вірити даним журналістки, змінено дату та місце народження Путіна. Мовляв, народився майбутній диктатор не 7 жовтня у 1952 році у Ленінграді в родині Володимира та Марії Путіних, а 1950 року під Уралом. При цьому батька він ніколи не бачив, а мати – Віра Путіна - віддала сина немовлям своїм батькам. Після того, як жінка влаштувала особисте життя, забрала дитину у Грузію. Саме там і почалося справжнє пекло для Володимира Путіна у вигляді вітчима.

"Він бив його, морив голодом і жорстоко знущався", - каже Крістіна Курчаб-Редліх.

Так продовжувалось кілька років, після чого його знову віддали дідусеві та бабусі, а потім - родичам із Ленінграда, які вважаються офіційними батьками Путіна.

Як повідомлялося, президент РФ Володимир Путін після операції з видалення ракової пухлини нібито впав у кому, а його життєдіяльність підтримують за допомогою систем штучного життєзабезпечення.

Також ми писали, що відомий астролог Влад Росс давав "Апострофу" прогноз, що в липні в ході війни з Україною з російськими окупантами відбудеться перелом, причиною якого буде переворот в Росії.