RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Зниклих дітей в Україні шукатимуть по-новому: МВС ухвалило несподіване рішення

У неділю, 19 червня, Національна поліція України підписала меморандум із логістичною компанією Uklon- першим на території країни сервісом виклику авто онлайн. Найближчими тижнями у додатку Uklon водіям та їхнім пасажирам надходитимуть повідомлення від поліції з інформацією про зниклих дітей.

Про це повідомляє пресслужба МВС України у Telegram.

В МВС вірять, що залучення таксі допоможе знайти більше зниклих дітей в Україні. Шанси на знаходження дитини набагато зростають, коли до пошуків залучають більше людей, особливо це допомагає впродовж перших двох годин.

Так, найближчими тижнями планують запустити механізм, за яким у додатку Uklon подорожнім надходитиме головна інформація від співробітників поліції про обставини зникнення дитини, її фото та місце, де її бачили востаннє.

Раніше ми писали, що в Україні з початку війни створено низку Telegram-каналів з інформаційною підтримкою співвітчизників. Зокрема, з'явилися канали зв'язку для тих, хто потребує евакуації з "гарячих точок". Викликати авто для евакуації можна через службу таксі Uklon через однойменний додаток.