RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Дощі з грозами принесуть в Україну свіжість: коли чекати на негоду

Сьогодні, 4 липня, українці з кожного куточка нашої країни будуть потерпати від спеки, адже скрізь прогнозується сонячна та безвітряна погода. Однак уже наступного дня із Заходу в Україну посунуть зливи з грозами, які охоплять майже всю території країни упродовж кількох днів.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

Погода 4 липня

Сонячна погода буде на всій території України. Нічна температура коливатиметься від +16 до +20 градусів, а денна від +28 до +34 градусів - справжня спека.

Погода 5 липня

Уже з вівторка дощі зайдуть на територію України із сторони Заходу - усім західним регіонам прогнозують дощі з грозами та невелике зниження температури повітря. Водночас решта територій все ще будуть пектися під яскравим сонцем. Середня температура вночі +16+20, а вдень у західних областях +24+29, а в інших від +31 до +36 градусів.

Погода 6 липня

У середу негода пошириться на більшу частину України - усі західні, північні та центральні регіони, окрім Дніпропетровської області, заллє дощами. Однак тут температура повітря не піде так швидко на спад. Уночі в Україні від +16 до +22, а вдень від +24 до +34 градусів.

Погода 7 липня

У четвер дощі з грозами будуть займати ще більшу частину територій, адже дощитиме вже й на півдні України. Водночас температура повітря поступово знизиться на кілька градусів. Однак уночі буде так само, як і в попередні дні, +14+22, а вдень від +23 до +34 градусів.

Раніше "Апостроф" повідомляв, якою погода буде в Україні у липні. Прогноз погоди на весь місяць.