RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Похолодання, штормовий вітер та магнітна буря: що несе погода в Україну 13 липня

У середу, 13 липня, на більшій частині території України синоптики прогнозують некомфортну, холодну погоду. Зокрема, у Карпатах буде дуже холодно, стовпчик термометра опуститься вночі до +3... +7 градусів.

Про це розповіла синоптик Наталія Діденко у соцмережі Facebook.

Так, у західних областях можливі помірні дощі та низька температура повітря, яка коливатиметься у межах +17...+22 °C. У Закарпатській області буде дещо тепліше, температура становитиме +23...+25 °C. Тоді як на високогір'ї Карпат буде дуже прохолодно: нічна температура опуститься до +3...+7°C, денна буде на рівні +5...+11°C.

У північних областях також очікуються помірні дощі, можливі місцями грози та штормовий вітер. Температура повітря становитиме +16...+22 °C.

У центральних регіонах вранці - без опадів, вдень дощі місцями можливі на Вінниччині, а під вечір - короткі та невеликі по всьому Центру. Температура повітря у цьому регіоні очікується на рівні +20...+24 °C, у Дніпрі до +26 °C, на Вінниччині +18...+20 °C.

У східних областях - сухо та сонячно, стовпчики термометрів показуватимуть +25...+28 °C.

У південних областях більша частина доби буде без опадів, тільки під вечір пройдуть короткочасні дощі на Одещині та Миколаївщині. Повітря прогріється до +25...+28 °C.

У Києві теж буде доволі прохолодно, близькість циклону спровокує дощі, а південно-західний вітер посилиться до штормових поривів. Стовпчик термометра опуститься до +16... +19 °C.

До всього - 13 липня очікуються магнітні бурі.

Холоди в країні протримаються недовго, вже 14 липня дощі припинятимуться та почне теплішати, стверджує Наталія Діденко.

Як повідомлялося, що синоптики прогнозували: на українців чекають погодні гойдалки - від спеки до злив з грозами.