RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Липневий Молодий місяць: якого числа буде і що не можна робити в цей день

У четвер, 28 липня, о 20:55 за київським часом, в Україні буде Молодий місяць, на який сприятливо будувати плани на найближчі 30 днів.

Детально про це розповідає "Апостроф".

Цього дня енергетика надто слабка для реалізації планів, тому не варто розпочинати справи одразу на Молодий місяць. Варто зачекати два-три дні. Бажано починати вибудовувати плани на найближчий місяць протягом пів години після настання Молодика - це найенергетичніший час для планування.

Плани мають бути реалістичними і стосуватися виключно їхнього автора. Варто задуматися про справжні бажання, які можна реалізувати в найближчий місяць, наприклад, зробити щось по дому, сісти на дієту або в липневий Молодий місяць розпланувати свою відпустку на серпень.

У день Молодика не рекомендується міняти кардинально імідж, а відкласти це на кілька днів. Краще у сам Молодий місяць обійтися базовими процедурами по догляду за собою.

Водночас категорично заборонено у цей день переїжджати та вирушати у далекі подорожі, розпочинати важливі справи, а також здійснювати дорогі покупки та призначати важливі зустрічі.

Раніше ми писали, що Місяць істотно впливає на життя людей у різних її сферах, зокрема, велике значення має фаза, в якій знаходиться нічне світило. Хоча люди вважають найбільш важливими періодами Молодий місяць та Повню, проте період низхідного теж досить небезпечний – він прогнозується з 14 по 27 липня.

Нагадаємо, активна робота в саду та городі ведеться протягом усього літа. Місячний календар на липень допоможе вибрати найкращий час для посіву, посадки, підживлення, обрізок, боротьби зі шкідниками та інших необхідних заходів.