RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

5 травня

4 травня

Всі новини

Де в Україні буде найспекотніше: синоптик дала прогноз на 27 липня

В Україні у середу, 27 липня, очікується неоднорідна погода. На заході температура опуститься до +20 градусів, а на півдні сягне +32 градусів.

Такий прогноз синопткиня Наталка Діденко опублікувала у Facebook.

За її словами, найхолодніше буде у Рівненській та Житомирській областях, а також у Карпатах. Денна температура повітря опуститься до +20... +24 градусів, на високогір'ї Карпат - до +14...+19 градусів.

Найспекотніше буде в Одеській та Миколаївській областях. Там стовпчики термометрів вдень піднімуться до +29...+32 градусів.

Загалом по країні максимальна температура буде на рівні +25...+30 градусів.

Вітер буде переважно слабкий, північно-західного напрямку.

На більшій частині території країни через суху погоду анициклонального характеру - без опадів. Буде багато сонця і білих купчастих хмар, каже Діденко.

Дощі з грозами місцями можливі у північних, західних регіонах, частково торкнуться Харківської області.

У Києві 27 липня денна температура повітря становитиме +28... +29 градусів. Без суттєвих опадів. 28 липня є ймовірність незначного дощу, температура дещо знизиться, у наступні дні температура підвищиться. Тоді як 31 липня та 1 серпня температура повітря стане комфортнішою.

Нагадаємо, як повідомляв синоптик Станіслав Щедрін, з 26 липня до 1-3 серпня в Україні буде мало дощів - місцями проходитимуть локальні грози, а потім вдарить спека до +33..+37 °C вдень.