RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 червня

16 червня

Всі новини

Коли російські війська повністю підуть із України: військовий експерт дав прогноз

Уже найближчим часом українські бійці будуть диктувати правила на полі бою, а навесні 2023 року російські окупанти підуть з українських земель.

Таку думку висловив військовий експерт Михайло Самусь в ефірі проекту FreeДом.

За його словами, ЗСУ наразі готують контрнаступальну операцію на півдні країни, а також стримують окупантів держави-терористки на Донбасі. У той же час, війна переходить у ту фазу, коли Росія не матиме можливості досягти жодних стратегічних та оперативних цілей, а тактичні успіхи будуть дуже незначними.

"Українська армія зараз наближається до того рубежу, коли вона вже буде диктувати порядок денний на полі бою", - наголосив експерт.

Самусь упевнений, зо президент РФ Володимир Путін не поспішатиме завершувати війну і спробує перетягнути її на наступний рік, "заморозивши" конфлікт.

"Очевидно, Росія щосили буде створювати енергетичну кризу для того, щоб у Німеччині настав економічний колапс, тому що економіка базується на енергетиці", - вважає військовий експерт.

Він також додав, що навесні 2023 року Росія змушена буде йти з українських земель, у тому числі і з Криму. При цьому, на думку Самуся, оголошення закінчення "спеціальної військової операції" не буде, але бойові дії поступово перенесуться на територію Російської Федерації.

Раніше ми писали, що, за словами астролога, серпень буде важким для України.