RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Розвідник пояснив удар окупантів по колонії з військовополоненими під Донецьком

Російські злочинці обстріляли колонію у тимчасово окупованій Оленівці, де знаходилися українські полонені, щоб залякати наших військових та приховати від світу свої злочини.

Таку думку сайту OBOZREVATEL висловив представник української розвідки.

Розвідник зазначив, що окупанти обстріляли полонених одразу після того, як увесь світ побачив жахливий доказ тортур, які нелюди застосовують щодо українців. У РФ добре розуміють, що це матиме серйозні наслідки, тому вирішили приховати свої злочини, обстрілявши колонію в Оленівці.

Крім того, український офіцер вважає, що окупанти обстріляли колонію для того, щоб налякати українських військових, деморалізувати та зламати їх.

Також розвідник висловив думку, що росіяни влаштували цю цинічну провокацію заради того, щоб зірвати новий обмін полоненими. Він вважає, що хтось "дуже не хоче віддавати наших людей", тому в такий спосіб хоче "вирішити проблему".

Нагадаємо, раніше в одному з telegram-каналів з'явилося відео, на якому в українського полоненого канцелярським ножем відрізають геніталії. Ці жахливі кадри облетіли весь світ і спричинили цунамі гніву. Катування - не рідкість для російських нелюдів. Раніше українці розповіли, як окупанти катували їх у полоні.