RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Серпень розпочнеться в Україні з вкрай неприємної погоди: карта

У перший день серпня на українців чекають зовсім не сприятлива погода - грози та дощі пройдуть майже по всій країні, включаючи тимчасово окуповані території України. Без опадів залишаться лише дві області – Сумська та Луганська.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Останні дні липня проходять з опадами лише на заході України, сонячна погода зберігалася на решті української території. Однак у понеділок, 1 серпня, опади будуть майже скрізь і вдень та вночі, крім Сумської та Луганської області, де очікується мінлива хмарність із середньою температурою повітря +26 у Сумській та +31 у Луганській.

Незважаючи на грози та сильні дощі, погода буде теплою: до +25 градусів на заході, до +32 на півдні та сході та до +27 у центральних та північних областях.

Погода на 1 серпня Фото: meteo.gov.ua

Нагадаємо, початок осені порадує українців практично літньою спекою - у вівторок, 9 вересня, у багатьох областях України стовпчики термометрів покажуть до 40 градусів.

Також читайте у матеріалі "Апострофа": Спека в останні дні липня та армагедон у перший день серпня: прогнози синоптиків на найближчі дні