RU  UA

У росіян цінності скажених собак: військовий пояснив, як їх зупинити

Катування військовополонених російськими окупантами завершаться після їх тотального знищення та звільнення наших територій. Ці випадки не поодинокі, і просто "заспокоїти" рашистів уже не вийде.

Про це в ефірі програми "Руно. Війна" на Апостроф TV заявив колишній командир полку "Азов" Максим Жорін.

"Українці мають усвідомити і зрозуміти, що все це закінчиться виключно тоді, коли ми знищимо кожного, хто ступив на українську землю, і коли ми звільнимо абсолютно всі наші території. До цього моменту, на жаль, росіяни будуть так поводитися. Це не люди, вони з абсолютно іншого світу. В них інші цінності, вони по-іншому ставляться і до своїх людей і тим більше до інших людей. Припинити це можна виключно українською перемогою", - пояснив Жорін.

На думку екс-командира "Азову", випадки знущань над українськими полоненими не поодинокі.

"Це психологія росіян. Це не те щоб якийсь один російський офіцер неадекватно себе повів або в якомусь підрозділі є хтось, хто собі таке дозволяє. Ні, це звичайна поведінка для всієї російської армії. Це норма для цих людей, ми маємо це розуміти. Це має сьогодні усвідомити весь світ. З ними не можна розмовляти як з нормальними людьми. Це скажений собака, якого прикормити вже не вийде, не вийде просто заспокоїти. Єдиний вихід – це вже з нею прощатися назавжди", - резюмував Жорін.