RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

Всі новини

Захід намокне, схід підсмажиться: прогноз погоди в Україні на початок тижня

В Україну протягом другого тижня серпня повернеться спекотна погода, вже в понеділок, 8 числа, місцями стовпчики термометрів "рвонуть" вгору до +35 градусів.

Про це свідчать прогнози Українського гідрометцентру.

Так, 8 серпня найспекотніше буде на сході та півдні України, вдень у країні очікується від 24 до 35 градусів зі знаком "плюс". Вночі прогнозується від +11 до +21 градусів. Дощі можливі лише на Закарпатті, у Чернігівській та Вінницькій областях. На решті території країни – хмарно з проясненнями.

Синоптики також попередили, що 8 серпня у Закарпатській, Львівській, Волинській, Тернопільській, Чернівецькій, Одеській, Херсонській областях та Криму переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Наступного дня, 9 серпня, температура повітря в Україні стане ще контрастнішою - вдень на сході та півдні очікується від +31 до +36 градусів, а в решті регіонів країни - від 20 до 29 градусів тепла. Дощі з грозами прогнозуються у Київській, Чернігівській, Сумській, Черкаській, Вінницькій, Чернівецькій, Івано-Франківській та Закарпатській областях. На решті території країни – без опадів. Уночі в Україні синоптики прогнозують від 12 до 22 градусів тепла.

У середу, 10 серпня, вдень, стовпчики термометрів в Україні покажуть від +20 до +36 градусів, вночі прогнозується +12 +22 градуси, дощі з грозами пройдуть у Чернігівській, Сумській, Вінницькій, Чернівецькій та Івано-Франківській областях, на решті території країни - сухо. Вночі стовпчики термометрів покажуть від 12 до 22 градусів зі знаком "плюс".

Читайте також матеріал "Апострофа": В Україну мчить пекельна спека +35: кому не пощастить з погодою.