RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

​McDonald's повертається в Україну: де і коли відкриють перші ресторани

У найближчі кілька місяців американська мережа ресторанів швидкого харчування McDonald's має намір знову відкритися в Україні, де вона тимчасово припинила свою роботу після нападу Росії 24 лютого.

Про це йдеться у заяві українського підрозділу компанії у Fаcebook.

Це сталося після тривалих консультацій і обговорень з українськими посадовцями, постачальниками та фахівцями з безпеки, а також з огляду на прохання співробітників компанії повернутися до роботи.

Компанія має намір поетапно відновлювати роботу деяких ресторанів у Києві та на заході України, де інші бізнеси безпечно відновили роботу.

"Протягом кількох наступних місяців ми з партнерами будемо займатися відновленням ланцюгів постачання продуктів у ресторани, підготовкою ресторанів до обслуговування клієнтів, поверненням команди ресторанів і співробітників у робоче середовище, а також впровадженням розширених процедур і протоколів для підтримки безпеки наших людей і клієнтів", - йдеться у заяві.

Українська влада позитивно відреагувала на рішення McDonald's повернутися. Так, глава МЗС Дмитро Кулеба заявив: "Вітаю рішення компанії McDonald’s відновити роботу ресторанів в Україні. Спочатку це буде Київ і західна частина нашої країни".

Нагадаємо, наприкінці червня CEO компанії Юлія Бадрітдінова заявила, що кожен крок компанії має відповідати стандартам безпеки людей та їжі. "Ми не можемо просто так відкритися, поки не переконаємось, що все відповідає нашим вимогам", – наголосила вона.