RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

ЗСУ стримують російську навалу на всіх напрямках: карта бойових дій 12 серпня

Збройні Сили України стримують наступ російського окупаційного війська на всіх напрямках. Крім того, українські військові йдуть в контратаки й визволяють окуповані росіянами населені пункти.

Актуальну карту бойових дій станом на 12 серпня опублікували в Liveuamap.

Схід

На Бахмутському напрямку ЗСУ відбили наступ російських окупантів, через що ворог відійшов. Зараз тривають бойові дії поблизу Кодеми, на яку росіяни відновили наступ.

Крім того, українські військові відігнали російських окупантів від районів Марі'їнки і Спартака. Водночас поблизу селища Піски тривають бойові дії.

Харківська область

На деяких ділянках українські військові вийшли на державний кордон України і країни-терориста Росії. ЗСУ продовжують звільнювати населені пункти на Харківщині, попри безперервні ворожі обстріли.

Південь

Збройні Сили України просуваються на території Херсонської області та не підпускають ворога до Миколаєва і Кривого Рогу. У зв'язку з невдачами на фронті російські окупанти посилюють обстріли мирних населених пунктів.

Запорізька область

Українські захисники недопускають просування російського окупаційного війська до Запоріжжя. Обстріли фіксуються по всій лінії зіткнення.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що російські окупанти зазнали серйозних втрат на Херсонщині, після того як пішли в атаку на ЗСУ.