RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Головні невдахи: п'ять чоловічих імен, власникам яких не щастить у житті

Багато хто вважає, що, називаючи дитину, батьки наділяють її певними рисами характеру, які в майбутньому допомагатимуть їй у тій чи іншій життєвій сфері. І якщо носії деяких імен можуть похвалитися удачливістю у житті, то інших невдачі буквально переслідують.

Про те, чоловікам із якими іменами слід бути обережними, розповідає "Апостроф".

Варто зазначити, що описи не стосуються всіх носіїв імені, завжди є винятки.

Руслан

У чоловіків із цим гарним ім'ям часто трапляються пригоди, що стосуються грошей - вони ніби випаровуються, і Руслану важко накопичити необхідну суму. Вони схильні влазити в різні авантюри, люблять азартні ігри та вірять у фінансові піраміди. Однак Руслан не сумує і вперто шукає способи досягти бажаного.

Вадим

Представникам цього імені найчастіше не щастить у особистому житті. Перші побачення часто проходять невдало, інші, зазвичай, більше призначаються. Крім того, Вадим зовсім не розуміється на людях, не бачить їхньої суті. Тому й дівчата носієві цього імені часто трапляються корисливі, з прихованими намірами.

Ілля

Ілля часто дивиться життя крізь рожеві окуляри – він бачить знаки долі там, де їх немає, робить поспішні висновки і необгрунтовано ризикує. Також, носію цього імені постійно не щастить з подорожами, оскільки плани нещадно руйнуються щоразу. І навіть якщо Іллі з коханою вдасться все-таки вибратися з дому, погода в поїздці точно не дасть їм відпочити і насолодитися відпочинком.

Кирило

Кирило відчайдушно бажає зайняти своє місце під сонцем і знайти не складну, але високооплачувану роботу, тому часто потрапляє в сумнівні компанії та незаконні махінації. Чоловік прагне слави та уваги, багатства та красунь поруч із собою, тому готовий навіть на незаконну роботу.

Олег

Носії цього імені часто-густо лідери, вони виростають амбітними людьми, які люблять ризик. Саме це і може їх занапастити, адже Олеги не можуть похвалитися удачливістю, але через свої амбіції майже завжди біжать "попереду всієї планети". Гординя і жага до влади заганяють власника цього імені в невигідні для нього обставини.

Раніше ми писали, які імена носять нелюди та тирани.