RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Житимуть без проблем: п'ять імен для дівчаток, які приваблюють удачу

Щоб у дитини на життєвому шляху допомагав успіх і справи сприятливо вирішувалися, варто йому підібрати ім'я, яке заряджено на цю енергію. Є п'ять імен для дівчаток, які зроблять життя її володарки вдалою та фінансово незалежною.

Про це повідомляє Сlutch.

Олександра

Олександра - означає "мужня", "надійна", "захисниця людей". Такі дівчата досягають всього у своєму житті, не відступаючи від своїх цілей. Власниці даного імені притягують себе грошову удачу, у цьому допомагає їм стійкий характер.

Діана

Діани за характером автономні і не потребують постійної підтримки. Хоч природа і не нагородила їх сильними лідерськими якостями, які допомагали би у бізнесі, але мати успішну свою справу вони можу безперешкодно завдяки компенсуючим своїм властивостям.

Катерина

Весела і товариська Катя згодом легко обростає корисними зв'язками, які допомагають їй легко і швидко просуватися кар'єрними сходами, в чому також заслуга її харизми, а також досягати грошового успіху. Незважаючи на запальність та емоційність, володарки цього імені мають унікальні розумові здібності, кмітливість та пророцтво. Головне - не лінуватись і йти прямо до своєї мети.

Ганна

Ганни все своє життя можуть працювати на своє задоволення, легко домагаючись як схвалення своїм начальством, так і різних благ. Вони люблять ставити собі глобальні цілі, а мрії у них майже за межами реальності, але володарки цього імені легко йдуть до своїх цілей не без удачі.

Світлана

Вперту Світлу неможливо збити з наміченого шляху. Вона доб'ється всього, яким би тернистим не був би шлях. Також на шляху до успіху їй супроводжуватиме природне везіння та кмітливість.

Раніше "Апостроф" розповідав про чоловіків, чиї імена є гарантом надійності у шлюбі. З ними жінки можуть відчути себе як за кам'яною стіною.