RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Чи зможе Україна відвоювати Крим: відома мольфарка дала прогноз

Війна, яку розпочала Росія на території України стане для українців переломним моментом – вони зможуть відвоювати не лише території окуповані на сході та півдні, але і Крим.

Про це в ефірі Апостроф TV розповіла мольфарка, учасниця секретного "батальйону 14" Магдалена Мочіовські.

За її словами із перших днів війни до мольфарки "йшла" цифра чотири.

"Мені йшло чотири строки: чотири дні, чотири тижні, чотири місяці, і в ніякому випадку я не хочу, щоб ця війна затягнулася на 4 роки. Тому по мірі своїх можливостей будемо робити все для того, щоб цього не сталося", - зазначила Мочіовські.

Вона переконана, що у цій війні Україна не може програти, тому що українська нація дуже сильна духом.

"Нам роками москаль вселяє думку, що ми слабкі. Це не так, ми дуже сильний народ. І ми душу і тіло положимо для того, щоб перемогти. Я всіх можу переконати в тому, що перемога буде за нами.", - запевнила мольфарка.

Вона наголосила, що українці зможуть повернути території, які були на момент оголошення незалежності.

"Ми навіть повернемо собі те, що нам зараз не належить. Я тут говорю за Крим. Я не говорю, що ми повернемо півострів завтра чи післязавтра, але ми не здамося. Ми не та нація, ми ніколи не здамося. Перемога, ви побачите, буде за нами", - підсумувала Мочіовські.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": Путіну вже нічого не допоможе, ні спеціальні гриби, ні сеча оленя – мольфарка Магдалена Мочіовські